fbpx
deMens.nu

It’s great to be different

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

En daarom neemt deMens.nu elk jaar deel aan The Belgian Pride. De Pride staat symbool voor het respecteren van mensenrechten. We moeten waakzaam zijn voor conservatieve, discriminerende krachten in Europa en in de wereld. Vrijzinnig humanisten vechten voor solidariteit, gelijkheid, vrijheid en vrede. Om de LQBTQI-gemeenschap te steunen, stappen deMens.nu en HuisvandeMens Brussel in samenwerking met de Brusselse jeugdhuizen mee met de Belgian Pride op zaterdag 20 mei. Breng ons ook een bezoek in de PrideVillage. De parade vertrekt in hartje Brussel om 14 u. Kom op 20 mei 2017 naar de Belgian Pride en draag een Trump pruik als symbool tegen de schending van de universele mensenrechten. Voorafgaand aan de Pride hebben we een mooie reeks activiteiten samengesteld die voortbouwen op bovengenoemde waarden. Deze activiteiten worden gratis aangeboden en zijn voor iedereen toegankelijk. (Bekijk hier de flyer) En daarom neemt deMens.nu elk jaar deel aan The Belgian Pride. De Pride staat symbool voor het respecteren van mensenrechten. We moeten waakzaam zijn voor conservatieve, discriminerende krachten in Europa en in de wereld. Vrijzinnig humanisten vechten voor solidariteit, gelijkheid, vrijheid en vrede. Om de LQBTQI-gemeenschap te steunen, stappen deMens.nu en HuisvandeMens Brussel in samenwerking met de Brusselse jeugdhuizen mee met de Belgian Pride op zaterdag 20 mei. Breng ons ook een bezoek in de PrideVillage. De parade vertrekt in hartje Brussel om 14 u. Kom op 20 mei 2017 naar de Belgian Pride en draag een Trump pruik als symbool tegen de schending van de universele mensenrechten. Voorafgaand aan de Pride hebben we een mooie reeks activiteitensamengesteld die voortbouwen op bovengenoemde waarden. Dezeactiviteiten worden gratis aangeboden en zijn voor iedereen toegankelijk. (Bekijk hier de flyer)