fbpx
deMens.nu

Dit was de Pride 2017

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

De pride was een succes. HuisvandeMens Brussel liep in samenwerking met de Brusselse jeugdhuizen op de Parade en in de PrideVillage kon iedereen, jong en oud, hetero en niet-hetero zich laten flitsen door onze fotoflitspaal Het thema van de Pride was dit jaar crossing Borders, hiervoor hadden we een wereldkaart ontwikkeld geinspireerd door de onderzoeken van the International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGGA). Bekijk de kaart in het groot De pride was een succes. HuisvandeMens Brussel liep in samenwerking met de Brusselse jeugdhuizen op de Parade en in de PrideVillage kon iedereen, jong en oud, hetero en niet-hetero zich laten flitsen door onze fotoflitspaal Het thema van de Pride was dit jaar crossing Borders, hiervoor hadden we een wereldkaart ontwikkeld geinspireerd door de onderzoeken van the International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGGA). Bekijk de kaart in het groot