fbpx
deMens.nu

Massaal veel brieven voor ter dood veroordeelde Djalali

VUB en UZ Brussel organiseren schrijfactie op woensdag 28 februari

Op woensdag 28 februari is er een schrijfactie voor VUB-gastdocent Ahmadreza Djalali op de Brussels Health Campus in Jette. Collega en vriend Dr. Gerlant van Berlaer trekt de actie op gang en zal ter plekke zijn brief voorlezen aan prof. Djalali, zijn collega en vriend.
VUB en UZ Brussel organiseren met de steun van Amnesty International deze actie voor de Iraanse gastdocent Ahmadreza Djalali. Ze roepen studenten en personeel van alle campussen op om honderden kaartjes te schrijven voor professor Djalali en zijn vrouw Vida. Met deze actie willen VUB en UZ Brussel de familie Djalali blijvend steunen en hen aanmoedigen om te blijven vechten voor een goede afloop.
Alle kaartjes zullen bezorgd worden aan Vida, dr. Djalali’s vrouw die in Zweden woont. Via Amnesty International zal de actie gecommuniceerd worden naar de Iraanse media. Ook zullen VUB en UZBrussel het niet nalaten om over deze schrijfactie een rapport te bezorgen aan de Iraanse ambassadeur.

Wanneer

Afspraak morgen en donderdag op campus Etterbeek (12-14u esplanade en resto) of woensdag op de Brussels Health Campus en het UZ Brussel (12u-14u)! #FreeAhmadreza

Waar

Vrije Universiteit Brussel
Brussels Health Campus
Restaurant (Agoragebouw)
Laarbeeklaan 103
1090 Jette

Woordvoerder

Met inhoudelijke vragen kunt u terecht bij:
Prof. dr. Gerlant Van Berlaer
T. 0476 28 42 42

Gelieve uw komst te bevestigen door een mail te sturen naar
Sarah.g.janssens@vub.be (T 0499 24 80 47).
U ontvangt dan ook een parkeercode.