fbpx
deMens.nu

Vacature: Pedagogische medewerker bij Hujo

Gebeten door jeugdwerk? Kijk snel verder voor meer info!

Werken bij Hujo, languit Humanistische Jongeren vzw, betekent werken in een vrijzinnig humanistische jeugdwerkorganisatie. Hujo’s missie is kinderen en jongeren (6-30 jaar) via speelse en uitdagende vrijetijdsactiviteiten stimuleren en ondersteunen in het ontwikkelen van een kritische, verantwoordelijke en zelfredzame levenshouding gebaseerd op respect voor mens en natuur.

Pedagogische medewerker (snelle indiensttreding)

 

Wie zoeken we?

Hujo werft aan op basis van competenties en talenten, ongeacht geslacht, leeftijd, gender, afkomst, geaardheid, handicap of ziekte. We zoeken een sociale, creatieve en bevlogen vrijzinnig humanist. Onze nieuwe collega heeft het enthousiasme en de speelsheid van een echte jeugdwerker, kan zelfstandig taken afronden en is goed in het plannen, organiseren en administratief afhandelen van activiteiten. Een attest hoofdanimator, instructeur of hoofdinstructeur en een rijbewijs B zijn grote troeven.

Wat zal je doen?

Je functioneert als pedagogische medewerker van Hujo. Dit betekent dat je mee verantwoordelijk bent voor het opzet, de uitvoering en de bijsturing van activiteiten binnen het kader van ons beleidsplan. Op onze website (www.hujo.be) en onze facebookpagina, kom je meer te weten over de activiteiten die Hujo organiseert.
Je zoekt en ondersteunt vrijwilligers, freelance medewerkers of studenten en bouwt partnerschappen uit. Welke eindverantwoordelijkheden jij draagt, dat wordt jaarlijks in team bepaald, rekening houdend met de talenten en competenties van de medewerkers. Tijdens de laatste maanden van dit jaar, zal jij voornamelijk verantwoordelijk worden voor allerhande vormingsmomenten voor landelijke, lokale en/of bestuursvrijwilligers. Je bereidt de vormingen inhoudelijk en praktisch voor, volgt ze op en voert ze (zelf) uit.

Je profiel

o Je kan je vinden in onze vrijzinnig humanistische waarden
o Je bent een creatief persoon die goed kan plannen en organiseren
o Je hebt ervaring in het jeugdwerk en hebt affiniteit met vorming en attestcursussen.
o Je houdt van aanpakken en bent doelgericht.
o Je bent initiatiefrijk en communicatief.
o Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler.
o Je houdt van werken met (niet professionele) vrijwilligers.
o Avond- of weekendwerk schrikken je niet af.
o Je beschikt over een rijbewijs B.

Je werkomgeving?

Op ons kantoor in hartje Brussel werken 6 medewerkers. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer (Centraal station). Er heerst een informele sfeer en sterke collegialiteit. Jij krijgt een uitgerust bureau ter beschikking.

Ons aanbod

o Je krijgt een voltijds vast contract (38u).
o Je loon is conform paritair comité 329.01 categorie B1c (zie: https://www.jeugdwerkjobs.be/baremas-pc-32901).
o Woonwerkverkeer met openbaar vervoer wordt 100% terugbetaald.
o Je krijgt voor elke gewerkte dag een maaltijdcheque t.w.v. 4 euro.
o Voor prestaties na 20u ’s avonds, boven 40 uur per week of op zaterdagen krijg je 25% compensatie in uren en voor zon- en feestdagen 50%.
o Je krijgt bovenop de 10 wettelijke feestdagen een extra feestdag (8 mei).
o Je krijgt naast de 20 dagen wettelijk verlof, een extra verlofdag voor elk volledig gewerkt jaar.
o Je wordt aangemoedigd tot en krijgt ruimte en middelen voor het volgen van vorming.
o Je werkt in een open en geëngageerd team.
o Je werkt in Hartje Brussel.

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Stuur dan zeker je CV + motivatie op naar eline@hujo.be. De uiterste deadline om te solliciteren is 12 oktober maar hoe sneller we een gepaste kandidaat vinden, hoe beter.
Zijn er in deze vacature elementen waar je niet denkt aan te voldoen (vb. ervaring …), maar ben je ervan overtuigd dat deze job iets voor jou is, aarzel dan niet om toch te solliciteren! We benadrukken nogmaals dat talenten en competenties belangrijker zijn dan geslacht, leeftijd, gender, afkomst, geaardheid, handicap of ziekte.