fbpx
deMens.nu

YES, we do give shit

Tijdens de Warmste Week hebben vrijzinnig humanistische jongeren van over heel Vlaanderen en Brussel talrijke goede doelen gesteund door de verkoop van o.a. wc-papier en diverse activiteiten. Samen werd er 23517 euro ingezameld.

Welk goed doel werd er gesteund?

Meerdere! Niet omdat we wispelturig zijn hoor, maar veel organisaties verdienen onze steun.  We kozen bewust voor organisaties die begaan zijn met jongerenwelzijn of opvang van jongeren. Want deMens.nu focust zich in 2019 op het thema zorg. Zorg voor elkaar, zorg voor onszelf. Zo hopen we op een warme plek voor iedereen. Waarom jongeren? Deze (kwetsbare) doelgroep  wordt vaak vergeten. Goede zorg voor jongeren is net essentieel, want hun welzijn bepaalt mee ieders toekomst.

Bekijk de overhandiging van het geld op het domein in Puyenbroeck in Wachtebeke:

Yes, we do give a shit

Dit jaar zamelde deMens.nu 23517 euro in met verschillende acties over heel Vlaanderen en Brussel!!

Geplaatst door deMens.nu op Woensdag 2 januari 2019