fbpx
deMens.nu

Op zoek naar een zinvolle vakantiebesteding? Ga mee op kamp!

Zijn je vakantieplannen door de coronacrisis in het water gevallen? Heel wat jongerenorganisaties zijn nog op zoek monitoren voor hun zomerkampen.

Hujo zoekt nog animatoren voor de wetikampen. Vind jij ook dat kinderen kennis moeten kunnen maken met verschillende soorten wetenschap op een speelse manier? Join the rocket launch en neem de kinderen mee op een fantastisch avontuur! Je kan je inschrijven als animator voor de wetikampen via hujo.be/vrijwilliger of stuur gewoon een mailtje naar dylan@hujo.be.
Heb je nog geen animatorattest maar ben je er wel klaar voor? No worries, je kan bij Hujo deze zomer onze animatorcursus volgen! Na een succesvolle cursus en stage krijg je van ons je officiële animatorattest en kan je je meteen laten gaan. Schrijf je in via hujo.be/animatorcursus of stuur gewoon een mailtje naar hanne@hujo.be!

Ook AJOK vzw zoekt nog monitoren en koks. AJOK staat voor Alle Jongeren Op Kamp en organiseert vakantiekampen met een bijzondere aandacht voor kinderen en jongeren die minder mogelijkheden krijgen om van het bestaande vrijetijdsaanbod te genieten, bijvoorbeeld kansarme jongeren. Een animatorattest is niet nodig, enthousiasme en leergierigheid des te meer. Meer info en inschrijven via http://www.ajokvzw.be/vrijwilligers_inschrijven.php. Vooral voor de kampen Pico (15-24 juli), Giga (21-31 juli) en Op Schok (18-26 juli) zijn er nog animatoren nodig, voor het kamp Nano (8-18 juli) wordt nog een kok gezocht.