fbpx
deMens.nu

Wereldlichtjesdag Provincie Antwerpen

Met de huizenvandeMens uit de provincie Antwerpen staan we op 13 december stil bij Wereldlichtjesdag, wanneer over heel de wereld om 19:00 kaarsjes worden aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind, je dochtertje of zoontje was … of hoe lang geleden het is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten.

Op 13 december om 18u30 kun je hieronder de livestream van de herdenking volgen. Met woorden van Kristien Hemmerechts en Warre Borgmans, muziek, dans en om 19uur het aansteken van de lichtjes. Onderaan kun je ook een boodschap achterlaten in de chat.

We hopen aan ouders, maar ook familie en vrienden die avond wat steun en troost te kunnen bieden.

 

Neem deel aan de chat