fbpx
deMens.nu

Vacature: Administratieve duizendpoot binnen de Cel HR & onthaal

De functie bestaat uit twee luiken. In het eerste luik ga je als administratief medewerker binnen de Cel HR van deMens.nu ondersteuning bieden aan de directeur HR en je collega’s HR, om samen de realisatie van de organisatiedoelstellingen mogelijk te maken.

Het tweede luik is een onthaal functie voor het huisvandeMens Brussel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van ons huis. Je verwijst bezoekers gericht door, ondersteunt logistiek de activiteiten van gebruikers van de vergaderinfrastructuur en helpt het team van het huisvandeMens verder met andere logistieke uitdagingen. Op deze manier garandeer je een kwaliteitsvolle persoonlijke dienstverlening op maat van de noden en behoeften van de klant.

Voor de profielvoorwaarden en taakomschrijving: Bekijk hier de vacature.