fbpx
deMens.nu

Wedstrijd: MV met talent

De Oudstudentenbond VUB en deMens.nu organiseren voor de eerste keer MV (masterverhandeling) met talent. Hiermee willen de organisaties het vrij onderzoek in en rond de VUB in de kijker zetten.

De deelname aan deze wedstrijd staat open voor iedere masterstudent aan de Vrije Universiteit Brussel, die in het academiejaar 2020-2021 een masterproef schreef.

De deelnemers kunnen genomineerd worden voor:

  • MV met talent _ databank: Elke deelnemer aan de MV met talent zal opgenomen worden in de MV met talent _ databank. Deze databank zal vrij toegankelijk zijn voor het grote publiek en raadpleegbaar op https://demens.nu/.
  • (TOP 5×8) Longlist: Het selectiecomité zal de ingezonden samenvattingen beoordelen aan de hand van de evaluatiecriteria en hieruit een top 40 selecteren. De samenvattingen van deze top 40 zullen online, zowel bij de Oudstudentenbond VUB en deMens.nu, gepubliceerd worden.
  • (TOP 3×8) Shortlist: Het selectiecomité zal uit de top 40 een top 24 selecteren die de mogelijkheid krijgen om een journalistiek artikel van 1.400 woorden, met afbeelding, te schrijven en te laten publiceren in het Brussels Alumni Magazine. Deze artikels zullen later ook crossmediaal online verschijnen.
  • (TOP 2×8) Top 2: Uit de shortlist zal de jury 16 onderzoeken selecteren die in aanmerking komen voor de MV met talent. Deze 16 kandidaten krijgen de mogelijkheid om gedurende 5 minuten in een video hun onderzoek toe te lichten. Deze opnames zullen crossmediaal online verschijnen, en, indien de coronamaatregelen het toelaten, ook afgespeeld worden gedurende de prijsuitreiking op 20 november 2021.
  • (TOP 1×8) Winnaar(s): Uit de top 16 zal per faculteit één winnaar gekozen worden. Deze winnaar ontvangt een trofee en een geldprijs van 250 euro.

Lees voordat je je inschrijft zeker eerst het reglement. Het volledige reglement vind je hier terug.

Schrijf je in