fbpx
deMens.nu

Vacature: stagiair(e) communicatie gezocht (m/v/x)

Kennen sociale media geen geheimen voor jou? Schrijf je catchy zinnen in je slaap? Ben je een influencer in de maak? Dan zoeken we jou!

Het jongerenteam van deMens.nu zoekt een stagiair(e) communicatie om mee te werken aan de European Humanist Youth Days en het nieuwe jongerenmerk dat we lanceren dit najaar. Heb je altijd al eens de communicatie voor een evenement willen doen? Dit is je kans! Workshops, ateliers, lezingen, debatten, je mag ze allemaal in de kijker zetten. Niet alleen in België, maar in heel Europa! Als kers op de taart is er nog het Closing Event in de BOZAR waarbij je ons mag helpen de zaal te vullen. Vervolgens werk je ook mee aan het nieuwe jongerenmerk van deMens.nu. De focus zal vooral liggen op social media.

Wat verwachten wij:

 • Je hebt een vlotte pen
 • Je kan goed overweg met sociale media
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels (spreken en schrijven)
 • Ervaring met livestreams en digitale platformen is een plus
 • Avond-weekendwerk is geen probleem

Wat bieden wij:

 • De kans om mee te werken aan een internationaal project
 • Een nieuw merk in de kijker te zetten
 • Interessante workshop om in te leiden en mee te ondersteunen
 • Het Closing Event in BOZAR promoten en bijwonen
 • Een fijne werkomgeving
 • Een stage van minimum 2 maanden (voltijds of deeltijds)
 • Goede begeleiding met veel ruimte voor autonomie

Je werkplaats kan in samenspraak gekozen worden, je kan aan de slag op het federaal secretariaat in Brussel of in een van de provinciale hoofdsteden. Voor enkele events verwachten we wel dat je aanwezig bent in Brussel. De stage loopt sowieso de hele maand oktober, maar idealiter kan je al starten in september. Voltijds of liever enkele dagen vrijaf in de week. Wij zijn flexibel, alles is bespreekbaar. Heb je interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en het moment waarop je zou kunnen starten naar annouk.brebels@demens.nu.