fbpx
deMens.nu

Vacature: vrijwillig moreel consulent

Vanuit De Stichting voor Morele Bijstand aan Gevangenen bieden zowel bezoldigde als vrijwillig moreel consulenten morele bijstand aan gedetineerden.

Momenteel is de Stichting specifiek op zoek naar kandidaten voor de functie van vrijwillig moreel consulent in de Penitentiaire Inrichtingen van Oudenaarde, Antwerpen, Dendermonde, Leuven-Centraal, Brugge, Merksplas en Hoogstraten.

Mocht u interesse hebben in de functie van vrijwillig moreel consulent, hetzij in één van de genoemde Penitentiaire Inrichtingen, hetzij in een andere Penitentiaire Inrichting, bezorg dan uw CV en motivatiebrief aan jobs@smbg-famd.be

Mocht u nadere informatie wensen over deze functie dan kunt u contact opnemen met Bob Gebruers, regionaal coördinator van de SMBG, via het e-mailadres bob.gebruers@just.fgov.be of via telefoonnummer 0471 808323.