fbpx
deMens.nu

Vacature: Manager programma, fondsen & financiën (v/m/x) – UCOS

UCOS verwelkomt  een manager programma, fondsen & financiën. De taak van onze nieuwe collega zal erin bestaan om het financieel beheer van de organisatie in goede banen te leiden, subsidiedossiers te schrijven, op zoek te gaan naar fondsenwervende opportuniteiten en een strategische band te cultiveren en te versterken met het Huis van de Mens Brussel. Heb je sterke affiniteit met het vrijzinnig humanisme, wereldburgerschapeducatie, internationale solidariteit, antiracisme, dekolonisatie en gendergelijkheid? Spot je graag nieuwe fondsenwervende opportuniteiten, werk je graag mee aan het versterken van de vrijzinnig humanistische tak binnen onze organisatie, en vind je het leuk om financiën en administratie te organiseren? Dan ben je de collega die wij zoeken!

Bekijk de vacature (PDF)