fbpx
deMens.nu

Vacature: Educatief medewerker ‘Wegwijs op mijngezondheid.be’ (50%)

De Maakbare Mens zoekt een educatief medewerker die het project ‘Wegwijs op mijngezondheid.be’ wil realiseren.

Mijngezondheid.be is de online poort naar onze gezondheidsgegevens. Helaas vinden veel burgers niet de weg naar deze website of weten ze niet hoe hun gegevens te raadplegen. Met het project ‘Wegwijs op mijngezondheid.be’ brengt De Maakbare Mens met een vijftigtal sessies over heel Vlaanderen mensen samen om mijngezondheid.be te verkennen en te leren gebruiken. Hiermee willen we ook burgers, vooral zij die zich in een kwetsbare positie bevinden, versterken om hun patiëntenrechten uit te oefenen.

Halftijds contract (50%) van bepaalde duur voor 10 maanden, van 1 september 2024 t.e.m. 30 juni 2025.  

Werkplek: ons kantoor in Gent of Antwerpen, in combinatie met telewerk en dienstverplaatsingen.

Lees meer en solliciteer