fbpx
deMens.nu
© Gerbrich Reynaert

Vrijzinnigen willen dam opwerpen tegen extreemrechts in Gent: “We mogen niet indommelen”

Het memorandum van de Gentse vrijzinnig humanistische gemeenschap werd opgestuurd naar de pers, naar alle democratische politieke partijen en het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Gent.

“Meer bussen naar crematoria en begraafplaatsen, een vrijere schoolkeuze en abortus of euthanasie bespreekbaar maken in de ziekenhuizen. Dat zijn maar enkele van de wensen die het Geuzenhuis voorlegt aan het volgende stadsbestuur. Het ontmoetingscentrum voor vrijzinnige humanisten bestaat 50 jaar en stelde daarom een lijstje met wensen op.”

Lees het online-artikel in Het Nieuwsblad: Vrijzinnigen willen dam opwerpen tegen extreemrechts in Gent: “We mogen niet indommelen” (Gent) | Het Nieuwsblad

Lees hier het memorandum.

Foto © Gerbrich Reynaert