fbpx
deMens.nu

Voor het recht op abortus in heel Europa

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Op 28 september is het de Internationale Actiedag voor het Recht op Abortus. Er zal die dag een Europese mobilisatie in brussel plaatsvinden. Elk land zal er zijn eisen formuleren om in heel Europa tot eenzelfde respect te komen voor de rechten van de vrouwen Wanneer en waar? 28 september 2017 Esplanade Jubelpark om 17 u 30: Verzameling en vertrek. Optocht door Europese Wijk met als eindpunt het Schumanplein deMens.nu – Unie Vrijzinnige Verenigingen vzw roept op om deel te nemen aan de manifestatie en de Europese petitie met de oproep tot het recht op abortus in heel Europa te ondertekenen via http://avortementeurope.org.  Op 28 september is het de Internationale Actiedag voor het Recht op Abortus. Er zal die dag een Europese mobilisatie in brussel plaatsvinden.Elk land zal er zijn eisen formuleren om in heel Europa tot eenzelfde respect te komen voor de rechten van de vrouwen

Wanneer en waar? 28 september 2017 Esplanade Jubelpark om 17 u 30: Verzameling en vertrek.Optocht door Europese Wijk met als eindpunt het Schumanplein deMens.nu – Unie Vrijzinnige Verenigingen vzw roept op om deel te nemen aan de manifestatie en de Europese petitie met de oproep tot het recht op abortus in heel Europa te ondertekenen via

http://avortementeurope.org