fbpx
deMens.nu

deMens.nu primus van de klas in transparantie

Lees het bericht in De Tijd en De Morgen (gepubliceerd 19/2/2019)

deMens.nu was er als de kippen bij toen het federaal parlement aankondigde dat het een lobbyregister ging bijhouden. Zo snel zelfs dat het tot op vandaag de enige organisatie is die er sinds de lancering, twee weken geleden, op ingeschreven staat. Voor ons is die inschrijving logisch, want we pleiten al sinds jaar en dag voor meer transparantie. Dus moeten we die zelf ook toepassen. De wetgever heeft ons immers zelf opgedragen de vrijzinnig humanistische gemeenschap te vertegenwoordigen. Het is dan ook evident dat we de oproep van het register hebben beantwoord.

Voor meer informatie kan je terecht bij Anton Van Dyck (anton.vandyck@demens.nu Tel. 0478 27 38 79)

Pour des informations en français, contactez Yvan Dheur (yvan.dheur@demens.nu Tel. 0477 37 01 82)