fbpx
deMens.nu

Koppels gezocht om deel te nemen aan The Belgian Pride 2020

HuisvandeMens neemt elk jaar deel aan The Belgian Pride. Sinds vorig jaar zetten we tijden de Pride onze relatieceremonies in de kijker. Het huisvandeMens biedt immers al meer dan 35 jaar relatieplechtigheden aan op maat.

Vier je liefde op de Pride

Heb jij je relatie gevierd met de hulp van een huisvandeMens? Zei je het ja-woord in gezelschap van één van onze vrijzinnig humanistisch consulenten? Ondersteun je met alle plezier de LGBTQI-gemeenschap en draag je graag de boodschap van gelijke rechten voor alle mensen mee uit?  Neem je partner dan bij de hand en kom mee met huisvandeMens naar The Belgian Pride 2020 op zaterdag 23 mei.

Interesse? neem dan contact op met maya.richard@demens.nu of contacteer ons via onze facebook

The Belgian Pride is niet enkel en alleen een uitgelaten feestje. Het is een belangrijke dag waarop de LGBTQI-gemeenschap uitbundig zichzelf mag en kan zijn. Dit evenement in een internationale en multiculturele stad als Brussel reikt verder dan ideologie, culturele achtergrond, gender en ras. Rechten zijn voor alle mensen gelijk, inclusief het recht om de liefde te vieren met wie je wilt.