fbpx
deMens.nu

VeelZIJdig – Internationale Vrouwendag

VeelZIJdig is een project door en voor vrouwen in het kader van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. De zesde editie van VeelZIJdig vindt plaats van 2 tot 6 maart 2020 in Leuven en is een initiatief van deMens.nu in Vlaams-Brabant.

Het festival brengt al zes jaar een gevarieerd programma aansluitend bij de Vrouwendag. Gezien het succes van de vorige edities wordt ook nu gekozen voor het thema ‘seksualiteit en intimiteit’. De Parijsstraat en het Helleputteplein worden zo opnieuw de warmste buurt van Leuven. De etalages van de handelspanden worden pikant aangekleed en alle activiteiten en workshops gaan door in de horeca- en winkelpanden zelf. VeelZIJdig zal het onder meer hebben over prostitutie, seksualiteit bij ziekte, de orgasmekloof en zelfbevrediging.art

Programma