fbpx
deMens.nu

Feminist Lab 2020

De Vrouwenraad organiseert van 18 tot en met 20 september Feminist Lab, een driedaags programma voor vijftien jonge vrouwen (18-30 jaar) waar actie en leren primeren. Tijdens dit weekend komen jonge vrouwen niet alleen samen om hun ervaringen en inzichten met elkaar te delen, maar ook om hun leiderschapsvaardigheden (verder) te ontwikkelen. Geen lezingen en geen powerpoints, maar wel workshops waarbij participatie en co-creatie centraal staan.

Met Feminist Lab wil de Vrouwenraad jonge feministen ondersteunen in hun leiderschap en activisme, en op die manier ook op de hoogte blijven van de noden en behoeften van jonge feministen. Het is de uiteindelijke bedoeling om een jongerenwerking uit te rollen en zo jonge stemmen een podium te bieden binnen de eerder traditionele vrouwenbeweging.

Omdat de Vrouwenraad tijdens dat weekend concrete oplossingen probeert te vinden voor kleine en grote feministische kwesties, zoals het ontmantelen van onderdrukkende systemen, vinden ze het cruciaal om een zo divers mogelijke groep bijeen te brengen.

Interesse?

Schrijf je in

En dit is de link naar het Facebook-event.