fbpx
deMens.nu

Met trots stellen we voor: het postgraduaat Praktisch Humanisme

In 2021 bestaat deMens.nu 50 jaar. In zo’n lange tijd vergaar je natuurlijk heel wat kennis. Om die kennis te bundelen en door te geven ontwikkelden we in samenwerking met Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel een postgraduaat Praktisch Humanisme.

Het traject van 29 studiepunten richt zich op professionals, vrijwillige consulenten en natuurlijk iedereen die actief of geïnteresseerd is in het vrijzinnig humanisme. Na het afronden van de 9 modules beschik je over een skillset die je in staat stelt om door te groeien tot een expert in de vrijzinnig humanisme en haar dienstverlening.

Jaarlijks voorziet deMens.nu een aantal beurzen voor haar personeel, consulenten in categoriale diensten, vrijwillige consulenten, medewerkers van de diverse vrijzinnig humanistische lidverenigingen, leerkrachten niet-confessionele zedenleer en geïnteresseerden. Als je in aanmerking komt, kan je via de website van het postgraduaat een beurs aanvragen.

Op www.postgraduaat-humanisme.be vind je alle informatie over de modules en de praktische kant van het postgraduaat. Je kunt er ook terecht voor het aanvragen van een beurs.