fbpx
deMens.nu

WEBINAR: 30 jaar wet op morele bijstand bij defensie

Op 18 februari 1991 tekende Koning Boudewijn de wet betreffende de moreel consulenten bij de Krijgsmacht en we vieren deze verjaardag met een tentoonstelling over de geschiedenis en de dagelijkse werking van de dienst voor morele bijstand bij Defensie.

Oorspronkelijk wilden we met een rondtrekkende tentoonstelling ons verhaal vertellen in de kazernes, huizenvandeMens en Maisons de la Laïcité. De corona-pandemie stak daar echter een stokje voor en daarom komen we digitaal tot bij jullie met behulp van een webinar.

Voor één keer ligt onze focus niet op het luisteren naar jullie, maar vertellen we ons verhaal aan de hand van getuigenissen van onze pioniers, onze cliënten en de moreel consulenten zelf.

De webinar vindt uiteraard online plaats, op donderdag 18 februari om 14u. Inschrijven kan via deze pagina:

Schrijf je in voor de webinar

Bekijk het Facebookevenement