fbpx
deMens.nu

Meer dan 700 gezinnen vieren lentefeest en feest vrijzinnige jeugd online

Op vrijdag 30 april 2021 vieren we ‘Feest in je kot’!

Uitnodiging door Marijn Devalck

Dit jaar vieren meer dan 11.000 kinderen hun lentefeest of feest vrijzinnige jeugd. Omwille van de coronamaatregelen voorzien de organisatoren van de lentefeesten en de feesten vrijzinnige jeugd dit jaar veilige alternatieven. Eén daarvan is ‘Feest in je kot’. Deelnemers van over heel Vlaanderen en Brussel voeren hierbij opdrachten uit die in het teken staan van het opgroeien en het ontdekken van talenten.

De foto’s en filmpjes van hun opdrachten zijn te zien op vrijdag 30 april 2021 tijdens een online huiskamerfuif. Op dit feest draait DJ Inspecteur Sempels drie uur lang verzoeknummers van de feestelingen. Als afsluiter is er een plechtig moment waarbij de kinderen van het lentefeest en het feest vrijzinnige jeugd een symbolische stap richting volwassenheid zetten.

Schrijf je in en feest op 30 april mee vanaf 18 uur!

INSCHRIJVEN

Feest in je kot wordt georganiseerd door deMens.nu, het Humanistisch Verbond, Hujo, Fakkeltjes, Samenspel en RIKZ.Z.