fbpx
deMens.nu
20220331_SosNuchterheid

Podcast: ‘Zeg eens AA: Alcohol Alarm!’

We kennen allemaal wel minstens één probleemdrinker, toch? Of je geeft het toe zelf te zijn, sterk. Alcohol infecteert niet enkel de probleemdrinker, maar ook zijn/haar omgeving die er machteloos op toekijkt. Als omgeving krijg je vaak het gevoel in de kou te staan en ongewild te worden meegesleurd in de valkuien en egoïsme van een verslaving.

Welke  instanties zijn er waar je zowel als partner, ouder of kind én probleemdrinker… hulp kan vinden?

In de podcast #8Partner, kind, ouder van … of zelf probleemdrinker? Niemand staat er alleen voor! van Evy Heyndrickx kan je luisteren naar moedige getuigenissen, tips en tricks en raad van professionele hulpverleners. Een verfrissend luisteraanbod voor volwassen én jongeren die op zoek zijn naar hulp.

Wilfried Van der Borght (voorzitter van SOS Nuchterheid) is ervaringsdeskundige en getuigt in deze podcast (vanaf 17’00).

 

Beluister de podcast 

 

Voor meer informatie en eventueel contact kan je bij SOS Nuchterheid terecht:

Meer lezen over SOS Nuchterheid