fbpx
deMens.nu

Studiedag NCZ

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Op 22 oktober verzamelden een 270-tal leerkrachten, inspectieleden, lectoren en anderen met een hart voor én mening over het vak niet-confessionele zedenleer, in Antwerpen voor de interactieve studiedag Blijf bij de les, NCZ gisteren, vandaag en morgen. De studiedag werd georganiseerd door HVV (Humanistische-Vrijzinnige Verenigingen) en deMens.nu, de roepnaam van UVV (Unie van Vrijzinnige Verenigingen), die in het kader van haar 45-jarig bestaan het vak niet-confessionele zedenleer in de kijker plaatste. Een bundeling van de teksten van alle sprekers is nu beschikbaar. De digitale publicatie ‘Blijf bij de les’ bevat interessante informatie voor iedereen die wil bijleren over de geschiedenis en organisatie van het vak, en mee wil nadenken over een vak niet-confessionele zedenleer 2.0. Meer info Lees hier de digitale publicatie Op 22 oktober verzamelden een 270-tal leerkrachten, inspectieleden, lectoren en anderen met een hart voor én mening over het vak niet-confessionele zedenleer, in Antwerpen voor de interactieve studiedag Blijf bij de les, NCZ gisteren, vandaag en morgen. De studiedag werd georganiseerd door HVV (Humanistische-Vrijzinnige Verenigingen) en deMens.nu, de roepnaam van UVV (Unie van Vrijzinnige Verenigingen), die in het kader van haar 45-jarig bestaan het vak niet-confessionele zedenleer in de kijker plaatste. Een bundeling van de teksten van alle sprekers is nu beschikbaar. De digitale publicatie ‘Blijf bij de les’ bevat interessante informatie voor iedereen die wil bijleren over de geschiedenis en organisatie van het vak, en mee wil nadenken over een vak niet-confessionele zedenleer 2.0.Meer info Lees hier de digitale publicatie