fbpx
deMens.nu

Nieuwjaarsspeech 2017

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Op 11 januari gaf de voorzitter een speech met een terugblik op 2016 en de aandachtspunten voor 2017. Naar aanleding hiervan deden we ook een kort interview. Wensen we het vrijzinnig humanisme sterker te maken in deze samenleving, waar samenleven in verschil al een uitdaging is? Wensen we de samenleving beter te maken voor iedereen door allen samen achter onze waarden te staan? Enkel als we vechten voor het behoud van een hechte, verbindende vrijzinnig humanistische gemeenschap kunnen we dit verwezenlijken. We gaan moedig voorwaarts in 2017 met de neus in de goede richting en alvast sprekend met één stem tegen radicalisering, tegen onrecht, tegen armoede, tegen geweld, en voor een betere wereld, voor gelukkige kinderen, voor gelijke kansen, voor de rechten van de mens en voor deMens.nu. Bekijk hier de speech door de voorzitter Lees hier de volledige nieuwjaarsspeech van Sylvain Peeters, voorzitter deMens.nu Op 11 januari gaf de voorzitter een speech met een terugblik op 2016 en de aandachtspunten voor 2017. Naar aanleding hiervan deden we ook een kort interview. Wensen we het vrijzinnig humanisme sterker te maken in deze samenleving, waar samenleven in verschil al een uitdaging is? Wensen we de samenleving beter te maken voor iedereen door allen samen achter onze waarden te staan?Enkel als we vechten voor het behoud van een hechte, verbindende vrijzinnig humanistische gemeenschap kunnen we dit verwezenlijken. We gaan moedig voorwaarts in 2017 met de neus in de goede richting en alvast sprekend met één stem tegen radicalisering, tegen onrecht, tegen armoede, tegen geweld, en voor een betere wereld, voor gelukkige kinderen, voor gelijke kansen, voor de rechten van de mens en voor deMens.nu. Bekijk hier de speech door de voorzitter Lees hier de volledige nieuwjaarsspeech van Sylvain Peeters, voorzitter deMens.nu