fbpx
deMens.nu

Wereldvrouwenmars

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Dit is een oproep om op donderdag 8 juni deel te nemen aan de wereldvrouwenmars Loud and United.

Verzamelen vanaf 17u op de Kunstberg te Brussel. Loud and united is een wereldvrouwenmars, waar feministische organisaties uit België (en heel Europa) zullen demonstreren tegen alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes. Samen met de CAL (Centre d’Action Laïque) zal deMens.nu erbij zijn, en pleiten we ervoor om abortus uit het strafrecht te halen. Kom je ook? Roep andere mensen op om deel te nemen!

Lees hieronder over de campagne Loud and United:

Feministische organisaties uit België en heel Europa demonstreren op 8 juni in Brussel samen met de bekende feministe Gloria Steinem, tegen alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes. Waarom protesteren we? . 50 vrouwen in Europa worden elke week door hun partner of ex-partner vermoord. . 1 op de 3 vrouwen ondervond sinds de leeftijd van 15 jaar fysiek en / of seksueel geweld. . Een op twee vrouwen in Europa wordt geconfronteerd met seksuele intimidatie. Geweld tegen vrouwen en meisjes blijft nog steeds onzichtbaar of wordt genormaliseerd. Wanneer zullen besluitmakers en politici actie ondernemen? Hoeveel vrouwen moeten nog worden geslagen, verkracht, gedood, geprostitueerd, lastig gevallen en psychologisch mishandeld, voordat Europa het onacceptabel vindt?

Geweld tegen vrouwen en meisjes moet stoppen. Daarom komen wij op straat op 8 juni! Luid en verenigd! Doe mee om politieke actie te eisen en Europa een vredige plek te maken voor alle vrouwen en meisjes! Bekijk hier het evenement Loud and United, aangemaakt via Facebook (kan je delen. Hier ook het filmpje ‘#VóórMijnMenopauze‘ van deMens.nu en de CAL om abortus uit het strafrecht te halen.

Delen?: https://www.facebook.com/deMens.nu/videos/1408897622501152/ Of rechtstreeks via YouTube.

Dit is een oproep om op donderdag 8 juni deel te nemen aan de wereldvrouwenmars Loud and United. Verzamelen vanaf 17u op de Kunstberg te Brussel. Loud and united is een wereldvrouwenmars, waar feministische organisaties uit België (en heel Europa) zullen demonstreren tegen alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes.Samen met de CAL (Centre d’Action Laïque) zal deMens.nu erbij zijn, en pleiten we ervoor om abortus uit het strafrecht te halen.

Kom je ook?Roep andere mensen op om deel te nemen!Lees hieronder over de campagne Loud and United:Feministische organisaties uit België en heel Europa demonstreren op 8 juni in Brussel samen met de bekende feministe Gloria Steinem, tegen alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes.Waarom protesteren we? . 50 vrouwen in Europa worden elke week door hun partner of ex-partner vermoord. . 1 op de 3 vrouwen ondervond sinds de leeftijd van 15 jaar fysiek en / of seksueel geweld. . Een op twee vrouwen in Europa wordt geconfronteerd met seksuele intimidatie.Geweld tegen vrouwen en meisjes blijft nog steeds onzichtbaar of wordt genormaliseerd. Wanneer zullen besluitmakers en politici actie ondernemen? Hoeveel vrouwen moeten nog worden geslagen, verkracht, gedood, geprostitueerd, lastig gevallen en psychologisch mishandeld, voordat Europa het onacceptabel vindt? Geweld tegen vrouwen en meisjes moet stoppen. Daarom komen wij op straat op 8 juni! Luid en verenigd!

Doe mee om politieke actie te eisen en Europa een vredige plek te maken voor alle vrouwen en meisjes!