fbpx
deMens.nu

Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming van Albert Comhaire

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

In 2016 kostte de opwarming van de aarde 400 000 doden en 1200 miljard euro. Dat blijkt onder meer uit gegevens van oud-eurocommissaris voor Klimaat Connie Hedegaard. De voornaamste oorzaak is de nog steeds alarmerend hoge CO₂-uitstoot. Auteur Albert Comhaire toont in zijn boek aan dat de toename van CO2 in de atmosfeer systematisch samengaat met de toename van de wereldbevolking. Jarenlang werd de belangrijkste factor van de toename over het hoofd gezien, en dat is de demografische factor. Om de nodige omslag te bewerkstelligen en minstens een aangepast demografisch beleid door te voeren, zal de overheid wereldwijd de weerstand van een taaie cultuur, getekend door godsdienstige inslag moeten keren. In Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming stelt de auteur dat het vrijzinnig humanisme een sleutelrol kan spelen in de zoektocht naar een oplossing voor de opwarming van de aarde. Albert Comhaire houdt een vurig pleidooi en lanceert een persoonlijke wake-upcall! Het voorwoord werd geschreven door Anne-France Ketelaer, algemeen directeur deMens.nu. Meer info Heeft u interesse voor een artikel? Auteur Albert Comhaire werkt hier graag aan mee. Op uw verzoek kunnen wij u zijn contactgegevens bezorgen. ?Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming? kost ? 15, telt 94 pagina?s en heeft ISBN 978 90 5718 627 1. Het kan besteld worden via info@aspeditions.be of op www.aspeditions.be. Of telefoneren naar 02/2892656. In 2016 kostte de opwarming van de aarde 400 000 doden en 1200 miljard euro. Dat blijkt onder meer uit gegevens van oud-eurocommissaris voor Klimaat Connie Hedegaard. De voornaamste oorzaak is de nog steeds alarmerend hoge CO₂-uitstoot. Auteur Albert Comhaire toont in zijn boek aan dat de toename van CO2 in de atmosfeer systematisch samengaat met de toename van de wereldbevolking. Jarenlang werd de belangrijkste factor van de toename over het hoofd gezien, en dat is de demografische factor.Om de nodige omslag te bewerkstelligen en minstens een aangepast demografisch beleid door te voeren, zal de overheid wereldwijd de weerstand van een taaie cultuur, getekend door godsdienstige inslag moeten keren. In Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming stelt de auteur dat het vrijzinnig humanisme een sleutelrol kan spelen in de zoektocht naar een oplossing voor de opwarming van de aarde. Albert Comhaire houdt een vurig pleidooi en lanceert een persoonlijke wake-upcall! Het voorwoord werd geschreven door Anne-France Ketelaer, algemeen directeur deMens.nu. Meer infoHeeft u interesse voor een artikel? Auteur Albert Comhaire werkt hier graag aan mee. Op uw verzoek kunnen wij u zijn contactgegevens bezorgen. ?Vrijzinnig humanisme in tijden van globale opwarming? kost ? 15, telt 94 pagina?s en heeft ISBN 978 90 5718 627 1.Het kan besteld worden via info@aspeditions.be of op www.aspeditions.be.Of telefoneren naar 02/2892656.