fbpx
deMens.nu

Gids orgaandonatie

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Uitgeverij Politeia en De Maakbare Mens vzw presenteren de splinternieuwe Gids Orgaandonatie: Leidraad voor steden, gemeenten en lokale diensten. Deze gids is een hulpmiddel voor de ambtenaar of eender wie bezig is met het onderwerp. Aangezien er in 2016 nog steeds 1.217 van onze landgenoten op de wachtlijst voor een orgaan stonden, is het namelijk van levensbelang dat er voldoende informatie beschikbaar is over orgaandonatie. Alle informatie, enkele getuigenissen en handige tips om orgaandonatie te promoten vind je terug in de Gids Orgaandonatie. Ook ben je zeer welkom op de studievoormiddag en boekpresentatie op 21 september 2017! Informatie en inschrijving vind je hier. Heb jij een hart voor orgaandonatie? Bestel de gids hier. Uitgeverij Politeia en De Maakbare Mens vzw presenteren de splinternieuwe Gids Orgaandonatie: Leidraad voor steden, gemeenten en lokale diensten. Deze gids is een hulpmiddel voor de ambtenaar of eender wie bezig is met het onderwerp. Aangezien er in 2016 nog steeds 1.217 van onze landgenoten op de wachtlijst voor een orgaan stonden, is het namelijk van levensbelang dat er voldoende informatie beschikbaar is over orgaandonatie. Alle informatie, enkele getuigenissen en handige tips om orgaandonatie te promoten vind je terug in de Gids Orgaandonatie. Ook ben je zeer welkom op de studievoormiddag en boekpresentatie op 21 september 2017! Informatie en inschrijving vind je hier.Heb jij een hart voor orgaandonatie? Bestel de gids hier.