fbpx
deMens.nu

Ik wil praten

Opgenomen worden in een ziekenhuis of woonzorgcentrum is een ingrijpende gebeurtenis. Een vertrouwde omgeving wordt achtergelaten en allerlei levensvragen en emoties steken de kop op.

Op je eentje is het soms moeilijk om je gedachten te ordenen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Als je ergens mee zit en het hart eens wilt luchten, kan je gratis een gesprek aanvragen met een moreel consulent.

Een moreel consulent komt dan bij je langs om met zorg en aandacht te luisteren naar wat je bezighoudt en samen met jou te zoeken naar zin en houvast. Onze moreel consulenten werken vanuit een vrijzinnig humanistische levensbeschouwing maar staan open voor iedereen. Elk gesprek met een van onze consulenten is strikt vertrouwelijk en kosteloos.

Bekijk de website

Benieuwd naar het werk van een moreel consulent? Kijk dan zeker eens naar onderstaande filmpje!