fbpx
deMens.nu

Vrijzinnig humanistisch consulent Maarten Peeraer over scheidingsrituelen

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Scheiden doet lijden. ‘We respecteren elkaar, maar het gaat niet meer’ Overgangsrituelen van geboorte tot overlijden zijn belangrijke momenten in het leven. Zo is scheiden ook een overgangsmoment. Het is een overgangsmoment dat vaak gepaard gaat met verdriet en pijn. Een scheidingsritueel kan hierbij helpen. Maarten Peeraer van het huisvandeMens Antwerpen praat over ‘scheidingsrituelen’ in een interview met Stefan Ackermans van Radio Nostalgie. Scheiden doet lijden. ‘We respecteren elkaar, maar het gaat niet meer’ Overgangsrituelen van geboorte tot overlijden zijn belangrijke momenten in het leven. Zo is scheiden ook een overgangsmoment. Het is een overgangsmoment dat vaak gepaard gaat met verdriet en pijn. Een scheidingsritueel kan hierbij helpen.Maarten Peeraer van het huisvandeMens Antwerpen praat over ‘scheidingsrituelen’ in een interview met Stefan Ackermans van Radio Nostalgie.