fbpx
deMens.nu

Ken je iemand die het pedagogisch project van het GO! mee wil waarmaken?

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Elk van de 26 GO! scholengroepen stelt binnenkort een nieuwe raad van bestuur samen voor de komende vier jaar. De raad van bestuur van een scholengroep is de regionale inrichtende macht van het GO! en beschikt over verregaande bevoegdheden rond algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, materiaal en financiën. Zij maken ons pedagogisch project (PPGO!) waar in al onze scholen. Het GO! zoekt kandidaten met een groot hart voor het GO!, met verschillende achtergronden die complementair zijn, met elkaar kunnen samenwerken en bijdragen tot een verdere professionalisering van ons onderwijs. Ken je mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, die vanuit die ervaring graag meedenken over de invulling van duaal leren? Of ken je mensen met bestuurservaring in een vzw of een andere organisatie die zich graag zouden inzetten om ook het GO! sterker op de kaart te zetten? Zij beschikken over het ideale profiel om bestuurder te worden. Verfrissende ideeën uit verschillende sectoren zijn meer dan welkom! Kandideren kan door het kandideringsformulier ten laatste op 23 oktober 2017 samen met een motivatie te bezorgen aan de voorzitter van het kiesbureau van de scholengroep. Voor meer informatie kan je terecht bij jouw scholengroep of via het mailadres verkiezingraadvanbestuur@g-o.be. Het volledige kiesreglement vind je op www.g-o.be/verkiezingraadvanbestuur. Meer Info Bekijk hier de flyer Bekijk ook de onverenigbaarheden vooraleer je kandideert! Elk van de 26 GO! scholengroepen stelt binnenkort een nieuwe raad van bestuur samen voor de komende vier jaar. De raad van bestuur van een scholengroep is de regionale inrichtende macht van het GO! en beschikt over verregaande bevoegdheden rond algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, materiaal en financiën. Zij maken ons pedagogisch project (PPGO!) waar in al onze scholen.Het GO! zoekt kandidaten met een groot hart voor het GO!, met verschillende achtergronden die complementair zijn, met elkaar kunnen samenwerken en bijdragen tot een verdere professionalisering van ons onderwijs.Ken je mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, die vanuit die ervaring graag meedenken over de invulling van duaal leren? Of ken je mensen met bestuurservaring in een vzw of een andere organisatie die zich graag zouden inzetten om ook het GO! sterker op de kaart te zetten? Zij beschikken over het ideale profiel om bestuurder te worden. Verfrissende ideeën uit verschillende sectoren zijn meer dan welkom!Kandideren kan door het kandideringsformulier ten laatste op 23 oktober 2017 samen met een motivatie te bezorgen aan de voorzitter van het kiesbureau van de scholengroep.Voor meer informatie kan je terecht bij jouw scholengroep of via het mailadres verkiezingraadvanbestuur@g-o.be. Het volledige kiesreglement vind je op www.g-o.be/verkiezingraadvanbestuur.Meer InfoBekijk hier de flyerBekijk ook de onverenigbaarheden vooraleer je kandideert!