fbpx
deMens.nu

Geef jouw stem aan Vergeet de Kinderen Niet!

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Het Torfsfonds selecteerde de vzw ‘Vergeet de Kinderen Niet!’ (een vzw waar enkele van onze Brusselse collega’s als vrijwilliger zich met hart en ziel voor inzetten), als één van de mogelijke projecten om financieel een duw in de rug te geven. Stem op hen, deel het bericht en je kan een wereld van verschil betekenen voor heel wat dakloze kinderen… Klik hier voor meer info en te stemmen. Lees meer over Vergeet de Kinderen Niet! Het Torfsfonds selecteerde de vzw ‘Vergeet de Kinderen Niet!’ (een vzw waar enkele van onze Brusselse collega’s als vrijwilliger zich met hart en ziel voor inzetten), als één van de mogelijke projecten om financieel een duw in de rug te geven. Stem op hen, deel het bericht en je kan een wereld van verschil betekenen voor heel wat dakloze kinderen…Klik hier voor meer info en te stemmen.Lees meer over Vergeet de Kinderen Niet!