fbpx
deMens.nu

Protestlezing leerstoel Calewaert

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Speech Prof. em. Jean-Jacques Amy protestlezing Leerstoel Calewaert Speech Prof. em. Jean-Jacques Amy protestlezing Leerstoel Calewaert Lees hieronder het hoorcollege dat Prof. em. Jean-Jacques Amy op vrijdag 27 oktober hield naar aanleiding van de terdoodveroordeling van VUB-gastdocent Ahmadreza Djalali. Enkele sfeerbeelden kan je eronder bekijken. Leerstoel Willy Calewaert ONRECHT Lezing 27 oktober 2017, Auditorium Brouwer, Faculteit Geneeskunde en Farmacie, Vrije Universiteit Brussel. Prof. em. Jean-Jacques Amy. Toen ik, zondagnamiddag, vernam dat Ahmadreza Djalali ter dood was veroordeeld, besliste ik op staande voet mijn eerstvolgende hoorcollege aan deze laakbare schending van de mensenrechten te wijden. Ik zal daarom spreken over ‘Onrecht’. Iets voor Nieuwjaar, had Peter Deconinck mij een mail gestuurd waarin hij aandrong dat wij ons verder voor deze rechten zouden inspannen. Ook en vooral in 2017″