fbpx
deMens.nu

Survey Perceptie van levensbeschouwingen in Vlaanderen

Roel Van Overmeire is een PhD-onderzoeker aan VUB Jette. Hoewel zijn hoofdonderzoek gaat over terrorisme en gezondheid, is er ook wel een belangrijke component voor religie. Aangezien er echter, bij zijn weten, nog geen studie gedaan is in Vlaanderen naar hoe de ene levensbeschouwing naar de andere kijkt, probeert hij dit hiaat op te vullen. Het is de bedoeling dat hieruit een wetenschappelijk artikel voortvloeit.

Het is anoniem: geen enkele informatie wordt doorverkocht aan een bepaalde instantie, noch is er de vereiste van namen in te geven, noch is er een manier waardoor op welke wijze dan ook iemands identiteit zou kunnen bloot gelegd worden.

Via de link onderaan deze e-mail komt u terecht op een survey over levensbeschouwingen, die afgenomen wordt in het kader van een wetenschappelijk onderzoek. Het invullen van de survey gebeurt anoniem, en de informatie wordt niet doorgegeven aan bedrijven of overheden en is strikt bedoeld voor wetenschappelijke artikels. Het invullen ervan zal tussen de 5 en 10 minuten duren.

Vul de survey in