fbpx
deMens.nu

Vrijzinnig humanistische jongeren for Life!

De Vul De Schatkist voor Music For Life was een groot succes. In groep toonden de vrijzinnig humanistische jongeren op het domein Puyenbroeck in Wachtebeke met terecht veel trots het opgehaalde bedrag aan het grote publiek.

Wat is Vul de Schatkist?

Tijdens de Warmste Week hebben vrijzinnig humanistische jongeren van over heel Vlaanderen en Brussel talrijke goede doelen gesteund. Dit deden ze door de opbrengsten van al hun activiteiten in een schatkist samen te brengen. De inhoud van deze schatkist wordt onder verschillende organisaties verdeeld die zich inzetten voor de samenleving.

Bekijk hier hoe ze de Warmste Vlam hebben doen ontbranden:

Ze kwamen ook voor even live op televisie:

https://www.facebook.com/sam.weckx.5/videos/10213370025059156/