fbpx
deMens.nu

Wil jij hoofd-animator in het jeugdwerk worden?

WAT ?

Ben je klaar voor de transformatie van animator tot Big Chief? Wil je leren hoe je een groep animatoren motiveert, begeleidt en meetrekt in je ongebreideld enthousiasme? Dan is deze cursus helemaal iets voor jou! Samen perfectioneren we jouw animatorskills en zorgen we er voor dat je zelfzeker meer verantwoordelijkheid kan opnemen binnen een team van animatoren.

De hoofdanimatorcursus van Hujo staat bol van creatieve en interactieve workshops en activiteiten. Je leert hoe je animatoren in spé begeleidt en een team ondersteunt. Feedback geven, organiseren, communiceren, coachen, motiveren en coördineren, deze zaken komen allemaal aan bod. Je leert de knepen van het vak door te doen, te ervaren en te spelen.

VOOR WIE?

Je bent minstens 16 jaar en in het
bezig van het attest animator in het
jeugdwerk (of je hebt minstens 100u
ervaring).

 

WAAR?

We trekken naar de groene
Ardennen, meer bepaald de Vlaamse
groene Ardennen. De prachtige
jeugdherberg De Fiertel in Ronse
wordt onze uitvalsbasis.
PRIJS: €180

 

EXTRA

We voorzien een gratis shuttledienst
van Ronse station naar de
jeugdherberg en een onvergetelijke
teambuildingsactiviteit.

INSCHRIJVEN

HUJO.BE/VORMING
Vragen? vorming@hujo.be

 

HUJO= Een open, progressieve en vrijzinnige jeugdvereniging die vakanties organiseert (6-15 jaar) en vorming geeft (16 jaar).

www.hujo.be