fbpx
deMens.nu

Beeldenstorm brengt cd uit: Tango Sensations

Tango Sensations
Collectif Arsys (saxofoons) en Daniel Gruselle (bandoneon)
Platenlabel: Et’cetera (Etcetera Records)
Productie: Beeldenstorm vzw, 2018

Cd te bestellen bij Beeldenstorm: www.beeldenstorm.be
02 523 43 50
secretariaat@beeldenstorm.be

Prijs: 21,50 euro

 

Tango Sensations

De cd bevat volgende composities:
Astor Piazzolla: Adios Nonino – Five Tango Sensations – Oblivion – Fugata
Gerardo Jerez le Cam: Jugada Intima – Espejadas
Alejandro Schwarz: Alquimia

 

Collectif Arsys

Het Collectif Arsys, een saxofoonkwartet, wordt voor de gelegenheid aangevuld met bandoneonspeler Daniel Gruselle. Het Collectif Arsys werd in 2013 laureaat van de Concours National Adolphe Sax, in 2014 van de beurs Horlais Dapsens en in 2015 van het Concours International de Quatuor de Saxophones de Strasbourg.

 

Beeldenstorm

Beeldenstorm vzw, een lidvereniging van deMens.nu, is een sociaal-artistieke organisatie die een ruime waaier aan artistieke, kunsteducatieve en sociaaleconomische activiteiten en projecten voor alle leeftijden aanbiedt. Tot het artistieke luik behoren onder meer het organiseren van concerten en het produceren van cd’s. In 2017 bracht Beeldenstorm een cd van Ensembl’Arenski uit: Smetana & Sjostakovitsj – Pianotrio’s.