fbpx
deMens.nu

Gebeten door communicatie en jeugdwerk? Dan is werken voor Hujo misschien voor jou?

Werken bij Hujo, languit Humanistische Jongeren vzw, betekent werken in een vrijzinnig humanistische jeugdwerkorganisatie. Hujo’s missie is kinderen en jongeren (6-30 jaar) via speelse en uitdagende vrijetijdsactiviteiten stimuleren en ondersteunen in het ontwikkelen van een kritische, verantwoordelijke en zelfredzame levenshouding gebaseerd op respect voor mens en natuur.
Medewerker communicatie, databeheer en ICT (6 maanden voltijds met kans op verlenging)

Bekijk de pdf

Voor wie?

Hujo werft aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,…
We zoeken een creatieve en communicatieve vrijzinnig humanist die een communicatieplan kan opzetten en realiseren. Je hebt een talent voor vormgeving, een vlotte pen en kan goed overweg met allerlei computertoepassingen. Je bent proactief, denkt mee met het team, bent enthousiast om onze hele werking te leren kennen en kan zeer goed plannen en organiseren. Deadlines respecteren, lukt jou goed. Je kan zelfstandig aan de slag maar werkt ook graag in team. Overzicht behouden over je taken en projecten, die soms erg divers kunnen zijn, is voor jou geen probleem.

Wat zal je doen?

Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor communicatie en interne ICT. Jij legt communicatie- en promotieplannen aan en stuurt collega’s aan in de realisatie ervan. Je bent steeds op zoek naar vernieuwende manieren om het Hujo aanbod in de markt te plaatsen. Je zal regelmatig grafisch werk verrichten, maar stuurt even goed freelancers of vrijwilligers aan om kwalitatieve producten in Hujo -huisstijl af te leveren. Met je vlotte pen schrijf je diverse teksten: van wervelende facebookposts tot enkele inhoudelijke artikels per jaar. Je onderhoudt onze website en sociale media en voert de nodige updates door. Je verdiept je in jongerentrends en doet voorstellen aan het team om hier beter op in te spelen.
Daarnaast wordt je ook verantwoordelijk voor het beheer van de databank. Dit betekent dat je je verdiept in de technische kant van de databeheer, maar er ook voor zorgt dat onze databank altijd goed op punt staat.
Als kers op de taart, neem je de interne communicatie voor jouw rekening. Je installeert en onderhoudt hard- en software en zorgt dat medewerkers en vrijwilligers vlot kunnen
werken. Je neemt de huidige interne communicatie onder loep en zoekt op geschikte momenten naar nieuwigheden die de interne werking kunnen bevorderen.

Je werkomgeving?

Op het kantoor in hartje Brussel werkt Hujo met een klein team. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer (Centraal station). Er heerst een informele sfeer en een groot medebeheer. Je deelt een kantoorruimte met enkele collega’s en wordt materieel volledig uitgerust om je werk te doen.

Je profiel

o Je kan je vinden in onze vrijzinnig humanistische waarden.
o Je bent een creatief persoon die goed kan plannen en organiseren.
o Je houdt van aanpakken en bent doelgericht.
o Je bent initiatiefrijk en communicatief.
o Je wil alle facetten van Hujo leren kennen.
o Je hebt een grafisch oog en talent voor vormgeving.
o Je kan collega’s, vrijwilligers en freelancers aansturen en opvolgen.
o Je kan werken met Office 365, Google Apps, WordPress, Indesign, videobewerking en hebt een basiskennis Illustrator, Photoshop en Lightroom.
o Je kan overweg met databanken en doet graag aan Databeheer (of bent bereid dit te leren).
o Je hebt een basiskennis van ICT – tools om de werking en de IT infrastructuur de waarborgen en up to date te houden (of bent bereid je hierin te verdiepen).
o Basiskennis HTML en CSS is een pluspunt.
o Je hebt notie van de GDPR – wetgeving of wil je er graag in verdiepen.
o Je blijft moeiteloos bij als het op jongerentrends- en communicatie aankomt.
Ons aanbod
o Een voltijdse aanstelling van bepaalde duur (6 maanden) met kans op verlening na een positieve evaluatie.
o Loon conform paritair comité 329.01 B1c (zie: https://www.jeugdwerkjobs.be/baremas-pc-32901).
o Glijdende werkuren en soepele recupregeling.
o Woon-werk verplaatsingen en verplaatsingen voor het werk met het openbaar vervoer worden 100% terugbetaald.
o Maaltijdcheques voor elke gewerkte dag t.w.v. 4 euro.
o Bovenop de wettelijke feestdagen, krijg je een extra dag (8 mei).
o Naast de 20 dagen verlof, krijg je bij Hujo 1 extra verlofdag voor elk gewerkt jaar.
o Je wordt aangemoedigd tot en krijgt ruimte en middelen voor het volgen van vorming.
o Werken in een geëngageerd en open team.
o Werken in hartje Brussel.

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Stuur dan zeker je CV + sterke motivatie op naar eline@hujo.be voor 21 september.
Zijn er in deze vacature elementen waar je niet denkt aan te voldoen (vb. ervaring of beschikbare momenten,..), maar ben je ervan overtuigd dat deze job iets voor jou is, aarzel dan niet om toch te solliciteren!
Procedure
De eerste gesprekken gaan door op 25, 26 of 28 september 2018 op het kantoor bij Hujo (namiddag of avond). Wil je meer informatie over de job, kan je Eline (coördinator) of Stefaan (communicatiemedewerker) tijdens kantooruren bellen (02/521.79.20) of mailen (eline@hujo.be; stefaan@hujo.be).

Meer info over Hujo