fbpx
deMens.nu

Collega’s op de fiets voor Dikketruiendag

Smeer je kuiten in voor het klimaat!
Te koud? Te nat? Teveel wind? Komaan! Voor de 15e editie van Dikketruiendag zetten wij de fietsers op kop. Als Vlaanderen massaal de fiets neemt, dan daalt de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen en is er ook minder lawaai. Je komt monter en ontspannen toe op het werk of op de school. Vaarwel aan zorgen over een parkeerplaats! Je spaart flink wat centjes, en fietsen is gezond. Wie is klimaatflandrien van 2019?

Vanwege de collega’s van deMens.nu tonen we ons fietsengagement en onze liefde voor deze planeet. Al minstens 37 collega’s van deMens.nu en de huizenvandeMens hebben een klimaatpeloton gevormd waarbij ze op 11 en 12 februari zoveel mogelijk de fiets naar het werk nemen.  Al deze kilometers samen hebben intussen al ruim 1.000 kilometer bereikt. Dit deMens.nu klimaatpeloton fietst onder de naam Klimaatcollega’s deMens.nu en kan je via het kaartje op www.dikketruiendag.be bekijken.

Het totaal van de gefietste kilometers zal meegedeeld worden aan de Dikketruiendag campagne, maar deMens.nu doet er nog een schepje bovenop: voor elke gefietste kilometer zal een donatie gegeven worden aan Bos+.