fbpx
deMens.nu

deMens.nu lid van de Klimaatcoalitie

deMens.nu is vanaf nu officieel lid van de Klimaatcoalitie.  Vandaag werd de kandidatuur tijdens haar Algemene Vergadering goedgekeurd.

Twee Ecoteam-leden kwamen er een woordje uitleg geven over deMens.nu en zijn intenties.  Het Ecoteam is een groep collega’s die zich inzetten voor een groter ecologisch bewustzijn op een laagdrempelige manier.

Onze collega’s, lidverenigingen, vrijwilligers en sympathisanten van bij deMens.nu zijn in se wereldverbeteraars. Of dat proberen ze toch elke dag. Ze bieden een luisterend oor rond zingeving, verzorgen een mooie plechtigheid, organiseren verbindende activiteiten, bieden morele bijstand … Het ecologisch gedachtegoed hoort er steeds meer bij en wordt dan ook vanzelfsprekend. Want zorgen voor elkaar, is ook zorgen voor onze omgeving waarin we leven. Dat we tot de Klimaatcoalitie toetreden geeft iedereen van bij deMens.nu extra slagkracht om met deze groene intenties naar buiten te komen en te tonen dat ze het niet alleen intern menen, maar ook extern. Vanuit deMens.nu kijken we daarom erg uit naar deze nieuwe samenwerking.

Schrijf in dat kader alvast op in je agenda: op 31 maart is er een nieuwe Rise for Climate mars. Op 27 januari waren zij de grootste trekkers achter de grootste klimaatmars ooit met meer dan 70.000 deelnemers. Op die dag waren er verschillende collega’s aanwezig vanuit hun eigen persoonlijke engagement. Nu kunnen we onder één naam naar buiten komen.  Familie, vrienden, sympathisanten, collega’s, vrijwilligers … Stap mee op 31 maart onder onze deMens.nu vlag.