fbpx
deMens.nu

Het OSB-team is op zoek naar versterking!

Ben jij iemand die graag zelfstandig werkt, die weet (of wil weten) hoe vrijwilligers te werven en te motiveren, bij wie organiseren bij in het bloed zit en die geen schrik heeft van cijfers binnen een vzw-omgeving? Dan ben jij misschien wel de stafmedewerker of creatieve duizendpoot waar OSB naar op zoek is.

De Oudstudentenbond VUB, of simpelweg de OSB, is de alumnivereniging van de Vrije Universiteit Brussel. Hun doel is om oud-studenten ook na hun studietijd terug samen te brengen. Dit doen ze door het organiseren van activiteiten, lezingen, netwerkmomenten, …

Wil je graag meer weten over de vacature, neem eens een kijkje op de website of bel even met je toekomstige collega Marloes (02/644 64 60).

Vacature loopt tot  dinsdag 10 december 2019

Meer weten en solliciteren