fbpx
deMens.nu

Vrijwilligers huizenvandeMens werden in de bloemetjes gezet

Onderzoek toont aan dat vrijwilligers langer leven en gelukkiger zijn. Als vrijwilliger ontmoet je nieuwe mensen. Je draagt de vrijzinnig humanistische waarden mee uit. Je draagt bij tot een warme samenleving. Vrijwilligerswerk is inspirerend en het versterkt je als mens.

Elk jaar op 5 december staat de wereld even stil om de miljoenen vrijwilligers  te bedanken die het voorbije jaar de handen uit de mouwen hebben gestoken. Door zich belangeloos in te zetten voor een goed doel of ideaal maak zij dagelijks het verschil! Bij deMens.nu zetten vele vrijwilligers zich elke dag in voor onze vrijzinnig humanistische gemeenschap.

Door over heel Vlaanderen en Brussel activiteiten te organiseren, vrijzinnig humanistische plechtigheden te voltrekken, ondersteunende gesprekken te voeren, mensen warm te onthalen of het bestuur mee waar te nemen, maak zij elke dag het verschil!

Dit was De Dag van de Vrijwilliger gevierd in onze huizenvandeMens in heel Vlaanderen en Brussel:


Vanuit het huisvandeMens Herentals, Lier en Mol  was er een samenkomst in het hotel Karmel op de Grote Markt van Herentals. De vrijwilligers kregen een kleine receptie en moesten vervolgenst speeddaten