fbpx
deMens.nu

Een postkaartje voor het goede doel!

Binnenkort is het De Warmste Week van Music for Life. Vorig jaar zamelden we met de hele vrijzinnige gemeenschap 23.517 warme euro’s in voor Music For Life, maar liefst 5.000€ meer dan het jaar voordien. Dit geld werd gedoneerd aan verschillende goede doelen.

Ook dit jaar doen we massaal mee! In deze editie van Music for Life kiezen we als thema ‘seksuele vrijheid’.

Om deze editie kracht bij te geven schakelde we de hulp in van jonge creatieve ontwerpers (https://demens.nu/2019/02/22/jouw-ontwerp-op-onze-nieuwjaarskaarten/).

Deze postkaartjes worden verkocht door alle huizenvandeMens voor het goede doel. Meer informatie bij jouw huisvandeMens in de buurt

De postkaartjes:

 

In volgorde van links naar rechts,Zelfontdekking Isabeau Hessels, Dust traicng a colorless dream, Welkom divers 2020! Kaatje Vermeiren, Lang genoeg gewacht, Kaatje Vermeiren, Body for life Sarina Verheggen, Jingle Balls Shana De Neve, Sexy Deer Shana De Neve, Hot Snowmen Shana De Neve