fbpx
deMens.nu

Bloem van een mens

Voor de achtste keer worden er bloemetjes uitgedeeld op Wereldhumanismedag in zorgcentra in de provincie Antwerpen. Omwille van corona kan het huisvandeMens Antwerpen dit jaar niet zoveel centra bedienen en ook niet zelf uitdelen. Vijftig instellingen hebben alsnog toegezegd en staan zelf in voor de verdeling. De personeelsleden van deMens.nu en een 40 tal vrijwilligers brengen de bloemetjes op 18 en 19 juni. Totaal aantal bloemetjes? Opnieuw boven de 25000.

In Limburg zetten de Ontmoetingscentra en huizenvandeMens veel lieve mensen en diensten uit hun regio in de bloemen door hen symbolische ‘bloemzaadkaartjes’ of een ander lief presentje te bezorgen. HuisvandeMens Hasselt zet een actie op waarbij mensen andere mensen kunnen nomineren om een boeketje bloemen te ontvangen.

Want zij zijn stuk voor stuk Bloemen van Mensen. 🌻❤ 

Bezoek de website www.bloemvaneenmens.be voor meer info.

Lees ook het artikel gepubliceerd in Het Laatste Nieuws