fbpx
deMens.nu

Coronaverhalen

Omdat we elkaar missen en omdat we vaak niet weten wat er zich achter gesloten deuren afspeelt brengen we coronaverhalen. In deze korte filmpjes vertellen mensen met diverse achtergronden hun verhaal: Hoe hebben ze deze periode beleefd? Wat waren de moeilijke momenten en wat waren de mooie momenten? 

Bekijk de verhalen:

Coronaverhalen: Kristof

We hebben elkaar gemist de voorbije maanden, dat staat vast. Maar Iedereen heeft de corona-periode anders ervaren. In de reeks coronaverhalen vertellen mensen hoe zij de voorbije maanden hebben beleefd. Wat waren de moeilijke momenten en wat waren de mooie momenten?Kristof is directeur van het woonzorgcentra Katharinadal in Hasselt. Het WZC was bijzonder zwaar getroffen door het corona-virus. Hij vertelt hoe het zorgpersoneel hiermee omging en geeft zijn hoop voor de toekomst. #coronaverhalen #21juni #wereldhumanismedag #voormensendoormensen

Geplaatst door deMens.nu op Vrijdag 12 juni 2020