fbpx
deMens.nu

Dag tegen kanker: zorg voor elkaar

Op 15 oktober 2020 is het de 21ste Dag tegen Kanker. Tijdens de Dag tegen Kanker roept Kom op tegen Kanker iedereen op om één dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten.

“Dan zorgen we dat Vlaanderen en Brussel weer overspoeld worden door een golf van solidariteit, en steken we met z’n allen kankerpatiënten en hun naasten een groot hart onder de riem. Met de Dag tegen Kanker tonen we hen dat ze omringd zijn door mensen die hen steunen.” – Kom op tegen Kanker

VRT NWS volgde twee kankerpatiënten een jaar lang tijdens hun behandelingen en operaties, maar ook in de intimiteit van hun leven en gezin. Bekijk deze aangrijpende reportage hier.

Met deMens.nu roepen we iedereen op om vandaag en altijd een hart onder de riem te steken van zij die aan het vechten zijn. We denken aan elkaar en we zorgen voor elkaar.

Wat er op deze dag gedaan wordt, hoe u kunt helpen en meer, vindt u hier