fbpx
deMens.nu

Live Poëziejam | Open call voor kritische gedichten

Open call voor kritische gedichten | Live Poëzie Jam

Tijdens de jaarlijkse Poëzieweek (28/01 – 3/02) organiseert het Geuzenhuis voor de eerste keer een open Poëzie Jam voor Gentse studenten en jongeren via Instagram Live.

What’s in it for you?

Het Geuzenhuis wil met deze Poëzie Jam een gezellige avond als blokpauze organiseren (of als afwisseling van de lockdownavonden thuis) en in dezelfde beweging een platform bieden aan jonge stemmen en schrijvers.

Praktisch

Iedereen mag meedoen. Inschrijven kan via dit formulier door een video te uploaden waarin jij jouw tekst of gedicht brengt. Deze video hoeft in eerste instantie niet gemonteerd of high quality te zijn en dient eerder om een idee te hebben van de inhoud om zo een goed programma samen te stellen.

Kritische noot. De inhoud van de schrijfsels moet gaan rond maatschappelijke kwesties, humanistische of humanitaire topics in de breedste zin van het woord.

Live sessie(s) . De precieze datum (of data?) wordt spoedig medegedeeld afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers. Via @geuzenhuis op Instagram wordt de avond live uitgezonden en zal achteraf opnieuw te bekijken zijn.

We hopen jullie massaal digitaal te mogen verwelkomen.