fbpx
deMens.nu

Het jaar van de … Een nieuwjaarsboodschap van het federale team

 

Beste Collega’s,

Ik denk dat we allemaal blij zijn dat we 2020 achter ons hebben gelaten. Het jaar van Covid-19, Corona, Coronadoden, Coronatesten, Coronabedden op de Intensive Care en Contactverbod.

Het jaar waarin onze Communicatie hoofdzakelijk online moest gebeuren. Het jaar waarin Cultuur op slot ging, waar alles in loCkdown ging.

Kortom, een Catastrofaal Crisisjaar.

En tijdens dat hele jaar, het jaar waarin we allen ons hoofd maar net boven water konden houden, tijdens dat jaar was één vraag heel belangrijk.

Ça Va?

 

Beste Vrienden,

Vandaag wekken de Vooruitzichten al wat meer Vertrouwen op. Terwijl we Voorlopig nog op Veilige afstand van elkaar moeten zitten, Verzekeren Virologen ons ervan dat met de juiste Vaccinatiestrategie en nog even Volhouden, we Vlug opnieuw samen kunnen Vieren. Viribus Unitis, met vereende krachten.

En Vieren zullen we! Want dit jaar wordt deMens.nu, de Unie Vrijzinnige Verenigingen Vijftig jaar. Terwijl Velen denken dat de omstandigheden het Verdomd moeilijk maken om ook maar iets te Verwezenlijken, zullen wij, Vrijzinnig humanisten, alle Vlexibiliteit aan de dag leggen om onze Vijftigste verjaardag in stijl te Vieren.

Als we het afgelopen jaar één iets bewezen hebben, dan is dat Veerkracht. Nu we weer wat Voorspoed in het Vizier hebben, ben ik er zeker van dat die Veerkracht ons tot Veel in staat stelt. De Verbondenheid die we geto ond hebben, geeft ons allen het Vertrouwen dat onze Vereniging er krachtiger voor staat dan ooit. Het Vertrouwen dat we snel, allen samen weer rond de Vuurkorf kunnen gaan staan. 2021 zal het jaar zijn waarin Veel Vraagtekens zullen Verdwijnen.

Of zoals onze Voorzitter zegt: we trekken onze Vuile botten aan en gaan het Veld in!

Beste Vrienden,

Vanuit het Federaal Secretariaat wensen we jullie allen een Vredevol jaar, een Veilig jaar en Vooral een Verlicht jaar, in de breedste zin van het woord.