fbpx
deMens.nu

The Wheelchair Blues Project

Op zondag 28 februari 2021 om 11 uur zal er een digitale voorstelling plaatsvinden rond The Wheelchair Blues Project.

Met de gedachte: “Denk voor jezelf, zorg voor elkaar.”, wil The Wheelchair Blues Project ons een inkijk geven in een wereld die vaak vergeten wordt. The Wheelchair Blues Project is een (muziekale) ode aan iedereen die door het leven rolt.

Winnie Belpaeme van huisvandeMens Gent, gaat in gesprek met Lies Demeyer, rolstoelgebruiker en bezielster van The Wheelchair Blues Project.

“The Wheelchair Blues Project is een ode aan iedereen die door het leven rolt en af en toe eens gefrustreerd vastdraait in een onaangepaste wereld. Maar rollers zijn vechters. En met humor en doorzettingsvermogen kom je ver. Een aantal muzikanten en kunstenaars werden uitgedaagd om eens in die wereld te duiken. Mijn wereld”

– Lies Demeyer

Schrijf je in!