fbpx
deMens.nu

Boekvoorstelling Rudy Van Giel: Kankeren

Op donderdag 25 maart kan je de boekvoorstelling van Rudy Van Giel gratis online volgen.

Rudy Van Giel is arts. Een leven lang stond hij ten dienste van zijn patiënten, maar net wanneer dr. Van Giel zijn witte jas wil opbergen, werpt het leven hem in een wrang rollenspel: hij krijgt te horen dat hij aan een levensbedreigende ziekte lijdt. Als arts zijnde weet hij beter dan wie dan ook welk onheil op hem afkomt.

Door zijn aandoening leert hij de medische wereld kennen langs de andere zijde en dat plaatst hem in absurde situaties, waarbij hij gaat twijfelen over zaken die hij tevoren nooit in vraag had gesteld. De periode van weten eindigt en die van twijfel breekt aan. Maar dankzij behulpzame verpleegkundigen en collega’s van wereldniveau wordt er ook gelachen in het boek. Humor geeft kracht en trekt een mens vaak uit te put.

Meer informatie:

Inschrijven kan via het formulier op de site.

http://www.geuzenhuis.be/210325-kankeren

https://www.facebook.com/geuzenhuis/videos/1144923845954268